xPhoNet CZ s.r.o.
U Seřadiště 7, 101 00 Praha 10
tel.: 210 326 101 a 602 325 431

poptávky, náměty, reklamace, ...
Návrh tel. ústředny firmy
Oddělení ePhoNet > 9. Služby, podpora, ... > 9.1 Konzultační činnosti
Značka
Typ Návrh tel. ústředny firmy
Záruka [měsíce] 0
Cena na dotaz
Dostupnost dle potřeb
Objednat
 


Vlastnosti
Většina zákazníků nemá příliš zkušeností s nákupem pobočkových telefonních ústředen. Je to pochopitelné, protože životnost ústředny bývá min. 10 let.

V rámci komplexnosti našich služeb proto zákazníkům nabízíme projednání jejich potřeb na telefonní spojení, návrh optimální konfigurace telefonní ústředny, doporučíme jim vhodné druhy telefonních přístrojů a samozřejmě i přiměřený způsob napojení zákazníka (resp. jeho telefonní ústředny) na pevné a mobilní telefonní sítě.

Podobně se zákazníkem projednáme jeho představy a požadavky na přístup k internetu. Je-li to vhodné a možné, pak lze internetovou přípojku zároveň použít k napojení zákazníka na veřejné telefonní sítě.

Cílem je, aby měl zákazník minimální investiční i provozní náklady za telefonní služby i za připojení na internet. Dobrý návrh telefonie umožní, že výdaje na pořízení nové ústředny se vrátí ve formě úspor na hovorném za několik málo měsíců.


Dotaz k tomuto produktu ( Návrh tel. ústředny firmy)
Váš e-mail:
Dotaz:
Košík
 prázdný...
Odkazy
xPhoNet CZ s.r.o. (Ltd.), U seřadiště 7, Praha 10, tel. +420 210 326 101, xphonet@xphonet.cz Designed by Marten - martin@jakubek.cz