xPhoNet CZ s.r.o.
U Seřadiště 7, 101 00 Praha 10
tel.: 210 326 101 a 602 325 431

poptávky, náměty, reklamace, ...
Návrh korporátní tel. sítě
Oddělení ePhoNet > 9. Služby, podpora, ... > 9.1 Konzultační činnosti
Značka
Typ Návrh korporátní tel. sítě
Záruka [měsíce] 0
Cena na dotaz
Dostupnost
Objednat
 


Vlastnosti
Existuje nemálo firem, organizací či institucí, které sídlí ve více samostatných objektech. Některé z nich dokonce provozují desítky kanceláří či lokalit rozmístěných po celé ČR, Evropě nebo dokonce po světě.

Téměř vždy jsou telefony nebo telefonní ústředny používané v jednotlivých objektech navrženy zcela separátně, což je poplatné principům tzv. TDM telefonie. Dnes však lze velmi snadno vytvářet tzv. VoIP korporání sítě. Předpokladem je buď existence firemního intranetu nebo vhodné napojení jednotlivých lokalit na internet.

Podle našich zkušeností je pomocí korporátních telefonních sítí zcela běžně dosahovat mimořádných úspor na paušálech za telefonní přípojky a za hovorné i mnoha dalších pozitivních efektů. Je vhodné aby návrh optimálního technického řešení i obchodního modelu připravovali společně cílový zákazník, dodavatel telefonní ústředny i telekomunikační operátor.

Dnes už lze navrhnout i provozovat velmi kvalitně fungující korporátní telefonní sítě.


Dotaz k tomuto produktu ( Návrh korporátní tel. sítě)
Váš e-mail:
Dotaz:
Košík
 prázdný...
Odkazy
xPhoNet CZ s.r.o. (Ltd.), U seřadiště 7, Praha 10, tel. +420 210 326 101, xphonet@xphonet.cz Designed by Marten - martin@jakubek.cz